• 22-Days-Nutrition

22 Days Nutriton

Aan alle vegans die aanwezig zijn op mijn blog, proficiat. Maar aan alle niet-vegans ook proficiat. Dat zou de burgemeester uit Samson en Gert zeggen moest hij hierover beginnen. Maar nu even ter zake: Ik start morgen met de 22 Days Nutrition vegan challenge.

Wat is het?

22 Days Nutrition is een bedrijf dat in 2013 werd opgericht door Marco Borges. Het biedt veganistische maaltijden aan en je kan de recepten ook allemaal terugvinden op de site. De reden waarom deze challenge 22 dagen duurt is omdat wij 21 dagen nodig zouden hebben om onszelf een gewoonte aan te leren. Één dag langer volhouden en je zou er nog maar weinig moeite mee moeten hebben.

22-Days-Nutrition-2

Mijn reden

Ik heb lang geleefd op eetschema’s vanuit een fitness coach. Sinds begin april ben ik hiermee gestopt omdat ik het niet meer kon trekken.Vanaf toen heb ik niet echt meer op mijn eten gelet en ben ik ook dan ook ettelijke kilo’s bijgekomen. En zoals bijna elk meisje, zou ik daar dan ook graag weer vanaf geraken.

Sinds ik naar het concert van Beyoncé in Brussel ben geweest ben ik helemaal obsessed met haar lichaam (wie nu niet?). Ik heb me dus achter mijn computer gezet en ben beginnen zoeken naar wat Queen B allemaal zou eten, in de hoop dat ik iets zou tegenkomen. Toen stootte ik op 22 Days Nutrition en dacht ik bij mezelf: “Waarom ook niet.”

22-Days-Nutrition-1

Mijn verwachtingen

Als niet-vegan denk je nu waarschijnlijk: “Hoe kan je nu leven zonder vlees?”. Mijn antwoord is daar redelijk simpel op, ik eet totaal niet graag vlees. Voordat ik begon aan die eetschema’s was ik zelfs beginnend vegetariër.

Voor mij zal het niet vlees/melk/eieren/vis eten dus niet zo’n opgave zijn. Het moeilijkste zal zijn om van al het snoep en de koekjes thuis af te blijven. Ik heb in die tussentijd zoveel gegeten dat ik bijna niet meer kan stoppen…

Als deze challenge je iets lijkt, stop dan met alles wat je aan het doen bent en ren snel naar de winkel. Aan het begin van iedere week kan je op mijn blog een dagboek vinden over mijn ervaringen.

Het receptenboek kan je hier vinden: http://www.22daysnutrition.com/blog/wp-content/uploads/2014/06/22-Days-Vegan-Challenge-Recipe-Book1.pdf

Doe jij met mij mee?

XOXO Laura

No Comments