• bucketlist

Bucket list

Je kent hem wel, dat lijstje met allerlei dingen die je nog zou willen doen voordat het te laat is. Een lijst waar je om de zoveel tijd wel eens op terug komt, die nooit een einde zal krijgen. Een lijst die je altijd zal onthouden en waar zo nu en dan iets van afgevinkt kan worden. De bucket list.

Mijn lijst is nog maar een kleine twee jaar oud en er staan iets van een 65 items op. Het leek me leuk om jullie vandaag hierover enkele dingen te vertellen.

DONE

Demi Lovato ontmoeten

Mijn grote droom, als jarenlange fan, was om een meet & greet met Demi Lovato te mogen meemaken. Maar mijn hoop haar ooit in België te kunnen zien was echt klein. Demi had namelijk nog nooit een wereldtour gemaakt en niemand dacht dat deze er snel zat aan te komen. Ik weet het dan ook nog de als de dag van gisteren dat ze aankondingde dat er dan toch (EINDELIJK) eentje zou komen!

Op 20 noverber 2014 stond ik, na uren wachten in een rij, langs haar op de foto. Ik weet van het moment zelf bijna niks meer, gewoon door de adrenaline die door mijn lijf ging. Eigenlijk was het iets van niks, ik denk dat ik misschien 30 seconden bij haar ben geweest en ik heb niet eens iets kunnen zeggen. Ik was zo verwonderd dat ze echt voor mij stond, dat ik er niks meer uit kreeg behalve de gebruikelijke ‘I love you so much’. Toen ik achteraf buiten stond liepen de tranen natuurlijk over mijn wangen van vreugde.Demi-lovato

Het concert achteraf was geweldig. Ik heb zoveel mogelijk proberen te filmen, maar het grappige was dat ik natuurlijk met elk liedje luidkeels had meegezongen en bleek dat dat achteraf dus ook op de filmpjes te horen was… Spijtig genoeg zaten we best ver van het podium waardoor Demi juist een mier was. Na het concert, heb ik natuurlijk nog twee t-shirt mee naar huis genomen.

Parijs

De stad der liefde, Parijs. Ik kan absoluut geen Frans, en ik vind het een vreselijke taal. Het eten is totaal niet mijn ding en het is er verschrikkelijk duur. En toch, ben ik tot over mijn oren verliefd op Parijs.

Ik denk dat ik een jaar lang, de oren van mijn mama haar hoofd heb liggen zeuren om naar daar te kunnen gaan. Op een dag had mama een grote verrassing: we gingen naar Parijs! Een treinrit met de thalys, een hotel juist buiten de stad, twee overnachtingen, en super veel leuke bezoekjes. De eifeltoren, de Avenue des Champs-élysees met bijhorende arc de triomph, het Louvre, een tochtje op de Seine by night, het Montmartre, de Notre Dame…

parijs-1 parijs-2

parijs-4 parijs-3

Het hotel op zich stelde niet veel voor, maar wat heb je meer nodig dan een bed en een lekker ontbijtje om een hele dag in Parijs te vertoeven? Ons ontbijt bestond dan ook twee dagen uit croissants en een verse jus d’organge. Om in het hartje van Parijs zelf te geraken moesten we altijd de metro nemen. Aan het einde van elke dag waren we blij dat we in ons bed konden liggen en slapen. Onze voeten waren gewoon dood! Wat natuurlijk redelijk logisch is als je ineens elke dag bijna 10km wandelt.

TO DO:

Bungee jumpen

Als je me zou vragen welk ik dier ik zou willen zijn, is mijn antwoord: “een vogel, en liefst een arend”. Dat is ook de reden waarom ik een bungee jump wil gaan doen. Plus, ik heb niet bepaald schrik van hoogtes. Wat niet wegneemt dat ik het waarschijnlijk in mijn broek zal doen als ik ooit op dat platform zal staan. Zo graag zou ik dat gevoel van vrijheid eens willen meemaken en tijdens zo’n sprong heb je dat toch wel even lijkt me.

bungee-jump

Ondanks het feit dat ik dit nog niet gedaan heb, zal het niet meer zo lang duren om dit bij ‘done’ te kunnen zetten. Deze zomer willen mijn oudste nichtje (ik heb er drie) en ik ons aan de sprong wagen. Het enige probleem is om een plaats te vinden om dit te kunnen gaan doen. Het is niet iets wat je gewoon om de hoek kan vinden, wat best wel spijtig is. Hoogstwaarschijnlijk zal dit doorgaan in Frankrijk en jullie zullen hier zeker nog meer over te horen krijgen. Een filmpje van mijn gezicht tijdens de sprong mag absoluut niet ontbreken.

Natuurlijk heb ik nog vele andere dromen die ik dolgraag zou willen uitvoeren, en stap voor stap zal ik wel meer dingen van mijn lijstje kunnen afstrepen. Maar hoe ziet jullie bucket list eruit? Welke dingen heb jij al gedaan en wat zou je nog willen doen? Laat het mij weten!

XOXO Laura

No Comments