• dagelijkse-make-up-look

Mijn dagelijkse make-up look

Ik vind het altijd heel leuk om te zien welke make-up producten iedereen gebruikt. Iedereen heeft wel een vast aantal producten die elke ochtend worden gebruikt en je kan er altijd wel iets uit bijleren. Daarom is hier een overzicht van wat ik gebruik in mijn dagelijkse make-up look.

Basis

Ik ben zelf niet echt iemand die elke dag geschminkt de deur uit gaat. Wanneer dat niet het geval is begin ik iedere ochtend met de dagcrème Fresh droge & gevoelige huid van het merk Kruidvat. Door het afwisselende weer hier in België, heb ik heel vaak van last droge plekken in mijn gezicht. Deze crème is zeer hydraterend en hielp mij echt al van de eerste dag. Hij komt in twee geuren, maar omdat ik iemand ben die van zoet houdt, heb ik gekozen voor de crème met tropische fruitextracten. Doe ik toch make-up op, begin ik met de Sensitive aftershave balsem van Nivea MEN. Ik hoor de meeste onder jullie nu denken “Waarom gebruikt zij nu een mannenproduct als basis?”. De reden hiervoor is omdat er een bepaalde stof in dit product zit die ervoor zorgt dat je foundation er als een tweede huid uitziet. dagelijkse-make-up-look-2

Gezicht

Sinds kort gebruik ik de Pure NUDE concealer van Essence. Maar hier ben ik toch niet zo heel blij over. Ik merk geen verschil in het eind resultaat, of ik het nu met of zonder de concealer doe. Na het aanbrengen van mijn concealer gebruik ik de Nude Illusion foundation van Catrice cosmetics. Hij zorgt voor een hele matte look en blijft goed zitten. Ik breng mijn foundation aan met een beauty blender uit het Kruidvat. Voorheen gebruikte ik een een foundationkwast, maar ik vond deze niet zo fijn afwerken. Zeker omdat ik vaak nog strepen op mijn gezicht had. Om af te werken doe ik nog een laagje Multi Colour compact powder lighter skin van Catrice cosmetics over mijn foundation. Dit zorgt voor een mooie matte finish en hij is ook bijna niet zichtbaar.dagelijkse-make-up-3

Ogen

Met mijn ogen begin ik eerst met de I<3Stage eyeshadow base van Essence en een huidskleurachtige oogschaduw van Pupa. Voor de afwerking van mijn oogschaduw gebruik ik een mix van 3 kleuren uit een palletje dat al zo lang in mijn tas zit dat de naam weggevaagd is. Het is een mix van nude, donker bruin en goud. Deze drie kleuren laten mijn bruine ogen goed uitkomen en zijn ook niet te zwaar om door de dag mee rond te lopen. Tot slot nog een beetje zwarte gel Eye pencil waterproof van Essence op mijn bovenste waterlijn en de I<3Extreme volume mascara van Essence en ik kan beginnen aan mijn wenkbrauwen.dagelijkse-make-up-4

Wenkbrauwen

Vroeger liep ik echt met boomstaken van wenkbrauwen rond. I couldn’t care less hoe ze eruit zagen, tot ik op een dag het idee kreeg om deze eens in vorm te brengen. Sinsdien zorg ik er wel voor dat ze er een beetje goed uitzien. Maar veel meer dan dagelijks eens kijken of ik een haartje moet plukken en ze een beetje in te kleuren met het How to make brows wow make-up box van Essence, doe ik er echter wel niet aan.dagelijkse-make-up-look-5

Contouren

Last but not least contouren. Ik breng eerst een laagje Essentail Bronzer 201 Sienna Melange van Kiko langs mijn kaak- en haarlijn aan en daarna werk ik mijn wangen af met wat Mary-Lou Manizer van The Balm cosmetics. Om een niet te groot contrast tussen de twee te creeëren, blend ik ze samen zodat de scherpe lijnen verdwijnen.dagelijkse-make-up-look-6
Klaar! Deze make-up look kost me ongeveer 15 minuutjes tijd. Ik hou er ontzettend van om mij uit te leven met make-up, maar voor in de ochtend geef ik hier toch mijn voorkeur aan. Snel, gemakkelijk en perfect voor overdag.

Hoe ziet jouw make-up routine eruit?

xoxo Laura

No Comments