• DHND2

Diadermine Hydra Nutrition | Review

Een intensief gevoede huid. Dat is wat Diadermine ons belooft met hun Hydra Nutrition dagcrème. Gewoon elke ochtend op je gezicht en hals aanbrengen en je hebt een huid zo zacht als babybilletjes. Maar doet deze dagcrème nu echt wat hij ons belooft?

Ik heb mezelf nooit gezien als iemand die dagcrème in huis zou halen. Waarom niet? Gewoon omdat ik nooit veel ‘huidproblemen’ heb gehad en (hout vasthouden) nu nog steeds niet. Maar de laatste jaren merk ik dat mijn gezicht enorm droog wordt tijdens de winter. Daarom heb ik toch maar besloten om een dagcrème aan te schaffen.

Eigenlijk heb ik altijd gedacht dat Diadermine een merk was dat vooral door oudere mensen werd gebruikt. “Hoezo?”, hoor ik jullie nu denken. Wel dat komt omdat ik zo vaak reclames heb gezien voor producten met Q10 of voor een anti-rimpelcrème van dit merk. Daarom heb ik er nooit bij stil gestaan dat er ook producten voor jongere mensen zouden zijn zoals deze dagcrème.

DHND3

Hydra Nutrition

De Diadermine Hydra Nutrition is bedoeld om ’s morgens op je gezicht en hals aan te brengen na het reinigen van je gezicht. Hij belooft de huid te voeden, te kalmeren en te hydrateren. En dat is ook precies wat hij doet. Voor ik deze dagcrème heb gekocht had ik eerst een andere en ik voel duidelijk wel een verschil. Mijn huid is nog nooit zo zacht geweest.

Daarnaast zit er ook vitamine E en B5 in de crème. Vitamine E zorgt voor de bestrijding van rimpels, littekens en pigmentvlekken in je gezicht. En vitamine B5 verbetert de vochtbalans van je huid, dit zorgt ervoor dat je huid niet meer uitdroogt. Wat ook nog fijn is, is dat crème UVA/UVB filters bevat. Hierdoor ben je ten alle tijden beschermt tegen de zon en verminder je de kans op rimpels of een verouderde huid.

De dagcrème zit in een glazen potje met een roze schroefdeksel. Het potje op zich voelt wel best zwaar aan wat ik toch best raar vind voor een crèmepje. Maar op zich is de verpakking wel klassiek en stijlvol. De geur is ook heel aangenaam: fris, een toets van bloemetjes en toch volwassen.

DHND1

What do I think about it?

Zoals ik daarjuist al een keer heb vermeld ben ik echt tevreden over deze dagcrème. Mijn huid is totaal niet meer zo trekkerig en droog zoals bij mijn vorige crème. Daarnaast heb je er ook maar heel weinig van nodig om je hele gezicht in te smeren. Een dun laagje op je vingertop is al meer dan genoeg. Het fijne hieraan is dat je dan extra lang kan doen met deze crème.

Het enige wat ik als minpunt aan deze crème ervaar is dat ik wel meer last heb van kleine puistjes. Maar dit kan ook gewoon liggen aan het feit dat ik de laatste tijd enorm vettig aan het eten ben. Ofwel kan dit ook zijn omdat de crème misschien iets te vettig is voor mijn type huid? Who knows?! Ik zou hem zeker wel aanraden aan iedereen die zit met een droge/gevoelige huid.

DHND

De Diadermine Hydra Nutrition dagcrème kost €5,99* en is te koop in alle drogisterijen, zoals het Kruidvat. Of je kan hem ook vinden op de website van Diadermine.

Gebruik jij deze dagcrème ook? Of heb jij een andere in je kast staan?

Love,

Laura

*De prijs kan verschillen van winkel tot winkel. De hier vermelde prijs is die van het Kruidvat.

1 Comment