• Diadermine-Hydra-Repair3

Diadermine Hydra Repair | Review

Een gladde huid die de volgende ochtend herstelt is, wat wil je nog meer hebben? Volgens Diadermine is dat wat je kan verwachten met hun Hydra Repair nachtcrème. Elke avond aanbrengen op je gezicht en hals en zachtjes in de huid masseren. Maar herstelt deze nachtcrème je huid nu echt?

Naast de Diadermine Hydra Nutrition dagcrème gebruik ik nu ook hun nachtcrème. Dit is voor mij ook meteen de eerste nachtcrème die ik in mijn bezit heb. Ik heb daar nooit echt nood aan gehad dus heb ik er ook nooit eentje gekocht. Maar nu dacht ik waarom zou ik alleen de dagcrème gebruiken als er ook een bijhorende nachtcrème bestaat?

Diadermine-Hydra-Repair2

Hydra Repair

De Diadermine Hydra Repair is bedoeld om ’s avonds op je gezicht en hals aan te brengen na het reinigen van je gezicht. De crème zou het herstelproces van je huid ondersteunen. Daarnaast zou hij ook nog eens intensief hydrateren en dat allemaal terwijl jij lekker ligt te slapen. Deze nachtcrème, in combinatie met hun dagcrème, is voor mij echt een top combinatie.

Bovendien zit er ook vitamine A Complex en een formule met Dermo-Lipiden-Activator in de crème. Het vitamine A Complex heeft naast het herstelproces van de huid ook een sterk verjongend en ontstekingsremmende werking op de huid. De Dermo-Lipiden-Activator Formule is eigenlijk hetgeen dat voor de hydratatie en het herstel zorgt.

Da nachtcrème zit net zoals in de dagcrème in een glazen potje met een roze schroefdeksel. Het enige verschil is dat de naam van het product in een blauw label wordt aangegeven en bij de dagcrème is dat roze. Tot slot: de geur. Hij is heel subtiel en redelijk fris van geur, eigenlijk perfect voor een nachtcrème. Niet te zwaar en niet de licht.

Diadermine-Hydra-Repair

Wat vind ik ervan?

Ik ben enorm blij dat ik toch besloten heb om mezelf een nachtcrème aan te schaffen. Ik denk ook dat ik niet meer zonder kan. Mijn huid is nog nooit zo zacht geweest en ik heb ook totaal geen last van puistjes. In de winter krijg ik meestal zo’n droge plek aan de bovenkant van mijn neus door de koude. Maar ik ben er nog nooit in geslaagd hier vanaf te geraken tot ik deze crème ben beginnen gebruiken.

De crème zelf heeft ook een heel leuke structuur. Hij is iets dikker en vetter dan de dagcrème maar dat stoort me helemaal niet. De eerste keer dat ik deze crème op mijn gezicht smeerde verschrok ik wel een beetje gewoon omdat ik zo’n dikke structuur niet gewoon was. Dus ik had dat ook niet verwacht.

De Diadermine Hydra Repair nachtcrème kost slechts €6,05* en is te koop in alle drogisterijen, zoals het Kruidvat. Of je kan hem ook vinden op de website van Diadermine.

Heb jij deze nachtcrème ook al eens gebruikt? Of geef jij de voorkeur aan een andere?

Love,

Laura

*De prijs kan verschillen van winkel tot winkel. De hier vernoemde prijs is die van het Kruidvat.

 

No Comments