• doucheplezier-met-rituals

Doucheplezier met Rituals

Deze week heb ik gekozen voor 3 producten uit de Organic Rice & Cherry Blossom lijn van Rituals. Ik heb de producten in een kadobox gekregen en wou ze een keertje testen voor jullie.

Kersenbloesem en rijstmelk, dat zijn de geuren die je tegemoet zullen komen. Over het algemeen laten de producten een vrij zachte geur achter op je huid, maar de mensen die achter jou in de badkamer komen mogen een explosie aan geuren verwachten.

The ritual of Sakura Bodyscrub

We beginnen met de Bodyscrub. De scrub bestaat uit grove korrels van organische suiker met olie. De suiker voelt best hard aan in het begin, maar na enkele seconde verminderd dat gevoel en laat de scrub een olieachtige laag op je huid achter. Je voelt bijna onmiddellijk de werking want je huid gaat lekker zacht aanvoelen. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig om je volledige lichaam te doen, wat super handing is want zo kom je best lang toe met één pot.

Het gebruik is hetzelfde zoals bij elke andere scrub. Je gebruikt het product één tot twee keer per week onder de douche.

doucheplezier-met-rituals-2

De Sakura Body Scrub bevat 375g en kost €19,50 per pot.

The ritual of Sakura Shower Oil

Als aanvullend product heb ik me na de scrub gewassen met de bijhorende Shower Oil. De Shower Oil is een groene doorzichtige, erg lopende olie. Wanneer ze in contact met water gaat ze lichtjes schuimen. De Oil is niet heel voedend, maar zorgde er wel voor de achterblijvende olie van de scrub weggespoeld wordt. Wat ik zelf een nadeel vond aan de Shower Oil, is dat je best een grote hoeveelheid nodig hebt om je volledige lichaam ermee te kunnen wassen.

doucheplezier-met-rituals-3

De Sakura Shower Oil bevat 200ml en kost €8,50 per fles.

The ritual of Sakura Body Cream

Last but not least, hebben we de Body Cream. De Body Cream is een volle maar tegelijkertijd een luchtige Cream. Het is een hele zachte en voedende Cream, waarvan je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt per lichaamsdeel. De Cream smeert heel gemakkelijk uit en is niet plakkerig. Uit eigen ervaring kan ik wel zeggen dat ze even tijd nodig heeft om volledig in te trekken, de scheur in mijn skinny jeans is hier het levende bewijs van ☺

doucheplezier-met-rituals-4

De Sakura Body Cream bevat 220ml en kost €17,50 per pot.

Ik gebruik deze combinatie van drie producten nu al tijdje en ik merk echt dat mijn huid er beter uit ziet. De droge plekjes zijn verdwenen en mijn huid ziet er 10x gezonder uit als voordien. De producten laten een lekkere geur achter die je de volgende dag nog riekt. Zeker een aanrader!

Rituals producten zijn in alle Rituals filialen te koop en in hun online webshop.

XOXO Laura

No Comments