ELLE Fashion Night | Antwerpen

Hapjes. Cocktails. Kortingen en goodie-bags. Dat kon ik allemaal verwachten in de boetieks tijdens de ELLE Fashion Night. Maar was het ook echt zo’n succes?

Sinds jaar en dag ben ik een trouwe lezer van ELLE. Dit magazine in mijn brievenbus krijgen is dan ook één van mijn maandelijks hoogtepunten. Toen ik deze maand door het oktober issue aan het bladeren was stuitte ik opeens op de ELLE Fashion Night. Een uitnodiging met de titel: “Schrijf je nu in”. Dat is dan ook precies wat ik gedaan heb.

Eens ik was ingeschreven kon ik al niet meer wachten tot de eindelijke dag was aangebroken. Welke fashionista wil er nu niet tot 11u ’s avonds in de winkels zitten? Or is that just me? Het enige probleem was dat ik totaal niet echt wist wat ik kon verwachten. Tuurlijk wist ik wel dat er verschillende verwennerijen in de boetieks aanwezig zouden zijn, maar voor de rest: no idea. Met goeie moed begon ik die donderdag aan mijn avontuur.

Het modieus parcours

Mijn tocht begon bij de Intimissimi, daar sprak iemand je onmiddellijk aan om een balletje uit een grijpmachine te vangen. Hierin zat een bon voor een gratis onderbroek als je iets voor €10 zou kopen. Natuurlijk ben ik die bon dan ook onmiddellijk de winkel in gaan ruilen 😉

ELLE-Fashion-Night5

ELLE-Fashion-Night1

Daarna passeerde ik langs de Calzedonia, IRO en Scotch & Soda tot ik uiteindelijk bij Nikkie Korte terecht kwam. Ik werd verwelkomd door een tafel vol lekkernijen. Natuurlijk ben ik daar even langs gepasseerd vooraleer ik de kledingstukken ging bekijken. Eens je al de rekken bekeken had stond er ook nog eens een gin-standje van Beefeater. Ik heb hem zelf wel niet geproefd omdat ik gin niet lust, maar volgens mijn  vriendin was hij zeer lekker.

ELLE-Fashion-Night3

ELLE-Fashion-Night2

Als voorlaatste winkel ging ik langs bij Patrizia Pepe. God, wat een mooie winkel was dat. Spijtig dat ik het prijskaartje niet kon betalen, anders had ik er zeker iets gekocht. Toen ik binnenkwam ben ik dan ook eerst doorheen heel de winkel gewandeld vooraleer ik door had dat je vooraan kon genieten van een customized flesje champagne. Stupid me! *insert facepalm*

ELLE-Fashion-Night4

Last but not least kwamen we aan bij Essentiel. Dit was eigenlijk één van de weinige winkels die ik uit de hele reeks kende en waar ik ook echt naar uit keek. Love, love, love deze winkel. Naast alle leuke kledij die er te vinden was kon je je lokken laten stylen. Je kon kiezen tussen krullen of een geföhnde look. Zelf heb ik dit niet laten doen omdat ik en mijn vriendin meer zin hadden in McDonalds, haha.

Topper of flopper?

Buiten het feit dat ik naar huis ging met een arm vol goodie-bags had ik er een beetje meer van verwacht. Begrijp me nu niet verkeerd, ik heb nieuwe leuke winkels ontdekt. Maar om de één of andere reden bleef ik op m’n honger zitten. Misschien omdat de deelnemende winkels duurder waren dan dat mijn portefeuille kon trekken? Of gewoon omdat ik de kortingen niet goed doorhad? Who knows?!

Ben jij ook naar de ELLE Fashion Night geweest? Laat me weten wat jij er dan van vond.

Love,

Laura

2 Comments

 • comment-avatar
  valerie november 5, 2017 (7:01 pm)

  Hetzelfde gevoel! Heel leuk, en veel mooie dingen gezien, maar door de prijs slechts een van die mooie dingen mee naar huis kunnen nemen 🙂 verder blijft het bij dromen

  • comment-avatar
   Laura Lisi november 5, 2017 (8:02 pm)

   Leuk om te horen dat ik niet de enige ben met dat gevoel! Waar heb je iets van kunnen meenemen?