• GHE1

Garnier Ultra Doux | Helende Esdoorn

Esdoornsap en castorolie. Dat is volgens Garnier de remedie tegen erg beschadigd haar. Maar geven deze producten je kroezelige haren echt een tweede leven?

Als het aankomt op shampoo en conditioner ben ik totaal niet kieskeurig. Geef er me eentje met een leuk geurtje en eventueel een leuke kleur and i’m happy. Het enige rare wat ik bij haarproducten heb is dat ik nooit twee verschillende productlijnen door elkaar kan gebruiken. Ik moet en ik zal altijd een shampoo en een conditioner met dezelfde geur en van hetzelfde merk gebruiken. Please tell me that i’m not the only one who is like that?!

Maar oké, ik dwaal af. Helende esdoorn, daar waren we. Ik heb deze producten niet echt om een speciale reden gekozen. Ik ben gewoon voor de rek met haarproducten in het Kruidvat gaan staan en ik ben letterlijk aan elke fles beginnen ruiken… Klinkt best raar nu ik het hier zo neerschrijf maar ieder zo zijn/haar manier om een shampoo en conditioner te kiezen zeker?

Het helende duo

De producten zijn speciaal ontworpen voor mensen met zeer beschadigd haar en zouden je haar terug voller en sterker maken. Ik was mijn haar één tot twee keer per week en ik gebruik de shampoo en de conditioner nu ongeveer een maand. En om eerlijk te zijn doen ze wel degelijk wat Garnier zegt dat ze doen. Na het wassen van mijn haar voel ik al meteen dat ze zachter aanvoelen.

GHE2

De producten komen allebei in een dunne knijpfles met een openklapbare dop. De fles zelf is natuurlijk aangepast aan het hele esdoorn thema: een esdoornblad op de voorkant en de daarbijbehorende rode tinten. De fles van de shampoo is ook nog eens semi doorzichtig, zo weet je altijd hoeveel shampoo je nog over hebt. Handig toch?!

GHE

De geur is een mix van warme karamel met de zachtheid van amandelen. Ik hou enorm veel van warme zoete geuren dus deze geur past dan ook perfect bij mij. Geen nood voor de mensen die een iets frissere geur verkiezen, het is niet zo dat er een zware zwalm aan geur in je haar achterblijft na het wassen. Eerder een subtiele toets. Ook nog leuk om te weten is dat zowel de shampoo als de conditioner parabenen vrij zijn.

Zijn deze producten echt zo helend?

Na deze shampoo en conditioner een maand gebruikt te hebben kan ik wel degelijk zeggen dat mijn haar zachter aanvoelt, maar voller niet echt. Het enige minpunt aan deze producten is dat het resultaat niet van heel lange duur is. De eerste twee dagen voel en zie je zichtbaar het verschil maar vanaf dan gaat het eigenlijk in een dalende lijn. Voor iemand die zijn/haar haren om de twee dagen wast zijn deze producten perfect. Maar voor iemand als mij toch iets minder. Ik zou hem wel zeker aanraden aan mensen die last hebben van droog en kapot haar want de producten doen wel degelijk wat ze zeggen.

De shampoo kost slechts €3,49* en de conditioner €3,09*. Dat maakt dit helende duo best goedkoop en zo laat je nog wat ruimte om het bijhorende haarmasker te kopen (maar dat is een ander verhaal). Je kan de producten vinden in alle drogisterijen of op de website van Garnier.

Heb jij deze producten al eens gebruikt? Of verkies jij andere shampoo en conditioner?

Love,

Laura

*Deze prijzen kunnen verschillen van winkel tot winkel. De hier getoonde prijzen zijn die uit het Kruidvat.

1 Comment