• L'Oréal-Paris-Pure-Clay-Mask-4

L’Oréal Paris Pure Clay Mask + Eucalyptus | Review

Drie verschillende pure kleien en eucalyptus. Meer heb je volgens L’Oréal Paris niet nodig om een zuivere en gehydrateerde huid te hebben. Maar is dat wel echt zo?

Maskers, iets wat ik enorm vaak in een opwelling koop en dan de rest van het jaar in de kast laat staan. Ik ben altijd iemand geweest die direct voor de maskers gaat die in van die grote knijpflessen komen. En oh zo vaak gebruik ik die dan maar één keer. Best dom, niet? Het probleem is gewoon dat ik om de zoveel tijd eens zin heb om een masker uit te proberen maar once that job is done ben ik er ook klaar mee.

Klinkt best cru maar ik ben nu eenmaal niet echt een ‘masker persoon’. Ik ben dit masker dan ook niet echt gaan kopen in de winkel. “Hoe kan ze het dan getest hebben?”. Ik heb ooit ergens eens een keer gratis een proefpakketje meegekregen en ik vind klei enorm leuk dus dat waren twee vliegen in één klap 😉L'Oréal-Paris-Pure-Clay-Mask-7

Hoe gebruik je het?

Stap 1: Breng 1 tot 2 keer per week aan op je gezicht. Vermijd wel je ogen en je mond.

Stap 2: Laat 5 tot 10 minuten drogen en spoel met lauw water of met een vochtige handdoek.

Stap 3: Je ziet je huid dag na dag veranderen. Je straalt 🙂

Pure Clay Mask + Eucalyptus

Waarom de ‘+ Eucalyptus’? Omdat dit maar één van de drie maskers is uit het Clay Mask gamma. Steenkool en rode algen zijn de andere twee en ze hebben alle drie elk een andere werking. Volgens L’Oréal Paris zou mijn masker zuiverend moeten werken en zou het de huid ook matter moeten maken. Dit in slechts 10 minuten.

L'Oréal-Paris-Pure-Clay-Mask-6

Het eerste wat me opvalt wanneer ik de verpakking open doen is de geur. Ik verwachte echt een aardse klei geur met een toets van eucalyptus. Maar in plaats daarvan kreeg ik een redelijk geparfumeerd créme, dat vond ik wel een beetje spijtig. Het masker op zich heeft wel een leuke textuur: glad en smeert goed uit. Toen het eenmaal op mijn gezicht zat irriteerde het mijn huid wel enorm. Ik heb ook helemaal geen droge huid dus geen idee hoe dit komt. Maar het masker doet wel wat het hoort te doen, mijn huid is wel degelijk matter.

L'Oréal-Paris-Pure-Clay-Mask-2

De verpakking van dit product vind ik persoonlijk echt geweldig. Als je het in de winkel vast hebt zou je denken dat je een masker van €50 in je handen hebt terwijl dit helemaal niet het geval is. Het is een heel simpel potje maar het heeft toch een chique uitstraling. Daarnaast zijn ze ook nog eens redelijk klein waardoor je dus altijd wel een plaatsje in je badkamerkast kan vinden.

Wil jij dit masker ook eens testen? L’Oréal Paris Pure Clay Mask is te vinden in zo wat elke drogisterij of op de website van het Kruidvat en het kost slecht €9,99. In één potje zit zo’n 50ml wat goed is voor zo’n 10 maskers. Dat wil dus eigenlijk zeggen dat je maar €1 euro per masker betaalt. Goedkoop of niet?

Heb jij dit masker al eens uitgeprobeerd? Of gebruik je liever een ander?

Love,

Laura

No Comments