• MBFV

Maybelline Brow Precise Fiber Filler | Review

Vollere en meer afgewerkte wenkbrauwen. Dat is wat je van de Maybelline Brow Precise Fiber Filler kan verwachten. Alleszins, dat is toch wat het zou moeten doen!?

Als je iemand bent die helemaal into wenkbrauwen is, dan heb je ongetwijfeld al een wenkbrauw mascara in je kast liggen. Maar ben je zoals mij (een total brow dummy) dan is dit waarschijnlijk één van de eerste keren dat je hoort over dit soort product. Not that i’m stupid want het is best logisch dat dit product bestaat. Ik heb er alleen nooit echt bij stil gestaan.

Het grappige is eigenlijk dat ik deze mascara heb door een miskoop. Mijn mama heeft deze gekocht met het idee een gewone bruine mascara vast te hebben. Natuurlijk kwam ze er thuis pas achter dat ie voor wenkbrauwen bleek te zijn. Maar hé, een miskoop voor de mama betekent een cadeautje voor mij.

MBFVH

BrowTASTIC

Heb je geen zin om veel make-up op te doen? Dan is de Brow Precise Fiber Filler perfect. Het product zorgt ervoor dat je wenkbrauwen er op elk moment van de dag tip-top uitzien. En het is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: Blonde, Medium Brown, Soft Brown, Deep Brown & Auburn. Mama heeft de Deep Brown meegebracht dus die heb ik voor jullie kunnen testen.

Het borsteltje lijkt qua grootte een beetje op dat van een ‘normale’ mascara maar qua vorm is het een soort kammetje. De tandjes zorgen ervoor dat je wenkbrauwen mooi geborsteld zijn en dat het product zelf goed verdeeld wordt. Over het kopstuk ben ik wel niet zo heel tevreden vermits het soms vrij onhandig is om aan te brengen.

MBFF

In de formula zitten kleine vezeltjes die voor het extra volume in je wenkbrauwen moeten zorgen. Het is gemakkelijk aan te brengen en het laat geen klonters na. De mascara moet wel eventjes hard worden en voor mij persoonlijk was dat best een raar gevoel. Het lijkt een beetje op dat trekkerige gevoel dat je krijgt wanneer je een gezichtsmasker te lang laat zitten. Maar gelukkig gaat dat na een minuutje weg en voor de rest van de dag voel je ook niet meer dat je iets in je wenkbrauwen hebt gedaan.

Het leuke is ook dat het zelfs bij regen en enorm warme dagen perfect blijft zitten. Voor ik dit product ontdekte gebruikte ik altijd poeder om mijn wenkbrauwen op te vullen, alleen bleef die niet onder alle weersomstandigheden zitten. Van een perfecte vervanger gesproken 😉

Before and after

Qua kleur doet deze mascara niet zo heel veel voor mij vermits ik van nature al een donkere haarkleur heb. Een tintje donkerder zou beter zijn geweest. Ik ben wel helemaal voor de geborstelde look die de mascara mij geeft, lekker netjes. En tot slot vind ik ook dat mijn wenkbrauwen meer volume hebben, maar wel op een natuurlijke manier.

Tijdens het uitproberen heb ik ook enkele mensen gevraagd of ze iets aan mijn wenkbrauwen merkte. Elke keer was dat antwoord ‘nee’.  Dat is iets wat ik wel kan prijzen,  het geeft je toch een afgewerkte look maar wel eentje die natuurlijk oogt.

MBFF2

Before & after

De mascara kost slechts €8,99 wat best goedkoop is voor een product van Maybelline. Je kan de Brow Precise Fiber Filler in alle drogisterijen vinden en op de website van Maybelline.

Heb jij deze mascara ook al eens gebruikt? Of verkies jij een ander product?

Love,

Laura

 

1 Comment