• mijn-top-drie-favoriete-liedjes5

Mijn top 3 favoriete liedjes

Muziek, ik luister het op alle mogelijk momenten van de dag: op de bus, in bed of wanneer ik jog. Maar wat zijn op dit moment mijn drie favoriete songs?

#1 Exotic – Oscar and The Wolf

Na heel lang wachten is er EIN-DE-LIJK een nieuw album van Oscar and The Wolf gereleased. Ik was al enorm fan van zijn vorige album en mijn liefde is alleen maar groter geworden met InfinityIk kan me dan ook nog perfect herinneren wanneer ik dit liedje voor het eerst hoorde. Ik denk dat dit ongeveer een week voor zijn album officieel uitkwam was. 

Studio Brussel deed toen een speciale showcase van Oscar and The Wolf om enkele van zijn nieuwe nummers aan fans te laten horen. Natuurlijk heb ik de hele avond aan de radio gehangen om mee te luisteren. Max begon het nummer zonder enige aankondig te zingen en ik was onmiddellijk verkocht. Het grappige is dat ik op zich niet echt weet waarom ik het zo geweldig vind. Maar gewoon de combinatie van zijn stem en de muziek zal het hem doen zeker 😉

Mijn-top-drie-favoriete-liedjes

#2 Next – The Weeknd

Het volgende nummer is best al een oud liedje. Het album Echoes of Silence dateert al van 2011 dus waarom zou die nu pas in mijn top drie staan? Dat komt simpelweg door mijn vriendje, een echte hip-hop freak. Hij heeft onlangs een paar van zijn albums op mijn laptop gezet en zo ben ik bij dit liedje terecht gekomen.

Niet dat ik het bewust heb opgezet, het is eerder heel toevallig dat dit liedje hier vernoemt wordt. Toen ik vorige week aan het opruimen was stond shuffle-mode aan op mijn gsm en begon dit nummer af te spelen. In het begin luisterde ik niet echt maar het eindigde wel met het nummer 10x na elkaar af te spelen.

Mijn-top-drie-favoriete-liedjes1

#3 Sorry not Sorry – Demi Lovato

Tot slot: Demi Lovato. Dit liedje wordt momenteel plat gedraaid op de radio en toch heeft het een tijdje geduurd vooraleer ik dit echt een goed nummer vond. Iedereen die mij kent weet dat ik een enorme fan geweest ben van Demi, maar dan ook echt een enorme fan. I’m one of the crazy girls who paid for a M&G, that kind of fan.

Ondanks dat ben ik toch mijn connectie met haar muziek eventjes uit het oog verloren. Heb jij dat soms ook niet? Dat je voor een lange tijd een artiest echt goed vindt en dan plots denkt van okay i’m kinda over it now? Dat is wat ik alleszins had met Demi. Maar sinds ik haar nieuwste documentaire Simply Compliceted heb gezien ben ik weer helemaal fan. Dat is waarom dit nummer toch een plaatsje in mijn top drie verdient.

Mijn-top-drie-favoriete-liedjes2

Natuurlijk ben ik nu ook heel benieuwd naar jullie favoriete liedjes en de verhalen er achter. Misschien staat er hier al één van je favorieten tussen? Laat het me zeker weten in de comments.

Love,

Laura

No Comments