Nivea clear-up strips

Je hebt ze vast en zeker wel eens zien paseren op facebook. Foto’s waar mensen een zwart goedje op hun neus smeren zodat ze alle mee-eters en onzuiverheden uit hun poriën kunnen halen. Raar maar waar, blijkbaar werken die ‘strips’ enorm goed. Zelf ben ik niet zo’n handige harry als het aankomt op van die goedje maken, daarom dat ik heb gehouden op de clear-up strips van Nivea.

Niet met volle overtuiging

Ik moet wel bekennen dat ik tot drie keer in de winkel heb staan twijfelen of ik ze wel zou meenemen. Dat ik ze uiteindelijk toch mee heb genomen was waarschijnlijk uit pure nieuwsgierigheid…

Als het aankomt op huidverzorging heb ik best een gemakkelijk huid. Ik heb zelden last van puistjes en ik heb enkel last van een droge huid bij heel koud weer. Daarom dat ik ook zo vaak heb staan twijfelen, in mijn ogen zou het weinig uithalen.

nivea-reinigingsstrips-3

Mijn ondervindingen

Eens ik de strips gekocht had, moest ik ze ook natuurlijk onmiddellijk uitproberen.

Het eerste wat mij opviel was dat ze enorm zacht waren. Voor je de strips op je neus plakt, moet je neus vochtig zijn. Anders worden ze niet geactiveerd om hun werking te doen.

15 minuten later…

Tot mijn verbazing bleven de strips enorm goed zitten, zelfs rond mijn neusholtes kwam ze niet los. Wat me ook opviel was dat ze een heerlijk frisse geur vrijlaten, een leuk extraatje dus.

Toen ik ze wou losmaken dacht ik eerst dat ze aan mijn neus vast zouden blijven zitten. Maar niks was minder waar! Ze kwam er, zonder plaksel achter te laten, vanaf. Het verwijderen van de strips kietelde zo hard dat ik wel een paar keer heb moeten niezen.

nivea-reinigingsstrips-2

Verrassende resultaten

Als je de strips na het verwijderen omdraait, kan je de mee-eters en onzuiverheden van je neus zien staan als kleine staafje. Le moment suprême, heeft het nu iets uitgehaald of niet?

Tegen al mijn verwachtingen in had de clear-up strip meer werk geleverd dan ik had gedacht. Mijn neus voelde na afloop lekker zacht aan en ik had ook geen last van een rode ‘vlek’ van de strip eraf te trekken.

Nivea raad je wel aan dit 1-2 keer per week te doen, dat is het enige wat ik zelf niet ga doen. Ik heb de strips ondertussen al drie keer gebruikt over een tijdsspanne van 2 maanden en ik merk wel dat mijn neus ze eigenlijk niet echt meer nodig heeft. Toch zeker niet meer zoals bij de eerste keer. Je zal zelf een beetje moeten zien wat voor soort huidtype je hebt om de frequentie van de strips te bepalen.

nivea-reinigingsstrips-1

Moest je de volgende keer, net zoals mij, staan twijfelen in de winkel kan ik je aanraden om ze zeker een keer mee te nemen.

De Nivea clear-up strips zijn te koop in het Kruidvat voor €5,89

XOXO Laura

No Comments