• NYX-Lip-Lingerie-Liquid-Lipstick

NYX Lip Lingerie Liquid Lipstick | Review

Iedereen kent ze wel: de liquid lipsticks, één van de grootste beauty trends van het jaar. Maar zijn ze de hype ook echt waard?

NYX Lip Lingerie

Sinds een jaar is er een NYX winkel in Hasselt, toen ik dat hoorde moest ik natuurlijk een keertje langsgaan. Na een beetje rondwandelen wist ik niet wat met overkwam: een hele muur alleen voor liquid lipsticks? Mijn hand kon aan het einde van de dag doorgaan als schilderij, zo moeilijk was het om een dat perfecte kleurtje te kiezen. Na veel wikken en wegen ben ik er uiteindelijk toch uitgeraakt.

02 – Embellishment

Normaal gezien ben ik niet iemand die voor een kleur als deze zou gaan. Als ik je mijn lippenstift collectie zou moeten laten zien heb je gewoon een waaier aan verschillende kleuren rood. Maar toen ik in de winkel stond besloot ik om toch een keertje iets anders te proberen.

De kleur neigt een beetje maar naar het lavendel paars met een taupe-achtige afwerking. Het is ook de enige van zijn soort. Voor de rest zijn het allemaal bruin of roodtinten. Op zich vind ik het een hele mooie kleur maar hij moet echt wel matchen met mijn outfit wat niet altijd even gemakkelijk is.

NYX-Lip-Lingerie-Liquid-Lipstick2

12- Exotic

Natuurlijk mocht een rode tint niet ontbreken tussen mijn favorieten. Bruin is zo al niet echt mijn kleur en al de rest vind ik ook niet zo leuk. Dan blijft er uiteraard niet veel meer over. Dit is ook de lipstick die het meest van de twee gebruik, hij is ook veel gemakkelijker te combineren met een outfit.

De lipstick heeft een warm mahonierode kleur en is redelijk fel vergeleken met de rest van de collectie. Persoonlijk vind ik dat deze kleur het meeste doet voor mij. Hij gaat heel goed bij donkerharige mensen met bruine ogen en laat dat nu precies zijn hoe ik eruit zie 😉

NYX-Lip-Lingerie-Liquid-Lipstick4

Wat vind ik er nu van?

Thank god dat NYX deze collectie heeft uitgebracht want ik ben er echt super tevreden over. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen (eens je weet hoe het moet) en het beste van al: ze doorstaan alles. Ik kan mijn vriend kussen, drinken, eten,… Alles blijft zitten. Nu ja, na een tijdje vervaagt de kleur wel maar hij blijft wel 10x langer zitten dan een normale lipstick.

De verpakking is eigenlijk hetzelfde als die van een lipgloss: een lang buisje en een draaidop met daarin een applicator. Persoonlijk vind ik wel dat deze lipstick je echt toelaat je cupids bow goed af te werken wat zeker een pluspunt is. De structuur is zelf is echt romig en leuk aan te brengen. Het stomme vind ik wel dat als je niet weet hoe hij werkt dat het de eerste keer een ramp is om aan te brengen. Daarnaast heeft hij ook een redelijk chemische geur wat minder aangenaam is natuurlijk.

NYX-Lip-Lingerie-Liquid-Lipstick3

De lipsticks zijn verkrijgbaar in de populaire, nude tinten van kaneelroze en chocoladebruin tot warm mahonierood en klassiek nude beige. Daarnaast werd dit kleurenpalet nog eens aangevuld met 12 nieuwe nude tinten.

Je kan de NYX Lip Lingerie Lipsticks vinden in één van hun winkels of je kan ze bestellen in hun webstore.

Heb jij ook één van deze liquid lipsticks? Of gebruik je er van een ander merk?

Love,

Laura

 

No Comments