• SWNP2

Signal White Now Pen | Wittere tanden in één minuut?

Click. Touch. Smile. Met deze drie simpele stappen belooft de Signal White Now Pen ons wittere tanden binnen één minuut. Makkelijker kan toch niet, ofwel?

Tegenwoordig staan de producten om je tanden te bleken meer en meer in de spotlight. Je kan je Instagram niet meer openen of er zijn allerlei celebrities die deze producten promoten. Is het geen tandpasta dan is het wel een soort gelletje. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat.

Zelf zou ik ook wel eens graag die producten uitproberen. Want zeg nu zelf, wie wil er nou geen stralend witte lach? Het probleem is alleen dat al die producten best duur zijn. Daarom dat ik deze week de Signal White Now Pen voor jullie heb getest. Hij is snel in gebruik, betaalbaar en niet schadelijk voor je tanden. De vraag is nu: werkt ie ook echt?

SWNP1

Hoe werkt het:

1. Click

Voor je de pen kan gebruiken moet je eerst even goed schudden. Daarna moet je slechts het kapje verwijderen en drie tot vier keer drukken op het zwarte knopje onderaan de pen. Als je de pen voor het eerst gebruikt moet je blijven klikken tot het serum op de borstelhaartjes tevoorschijn komt.

2. Touch

Vervolgens zorg je ervoor dat je tanden (die je kan zien tijdens het lachen) een beetje afgedroogd zijn. Dan kan je elke tand afzonderlijk bedekken met een dun en egaal laagje. Het is wel belangrijk dat je de beweging, bij je bovenste tanden, van boven naar beneden doet en voor de onderste laag van beneden naar boven.

3. Smile

Tot slot moet je het serum één minuutje laten drogen. Wanneer je je mond te snel dicht doet, zorg je ervoor dat al het product terug van je tanden af gaat.

SWNP3

Wat vind ik er nu van?

De pen zelf is heel gemakkelijk in de gebruik. Zijn handige formaat zorgt ervoor dat je hem overal mee naartoe kan nemen en het borsteltje laat een mooi egale laag serum achter.

Maar…

Het aanbrengen van het product is niet bepaald een pretje. Je moet er eigenlijk voor zorgen dat je je tanden voor één minuut lang niet aanraakt met je lippen of je tong. Dus haal je innerlijke breedsmoelkikker maar naar boven 😉

Daarnaast is het effect niet echt spectaculair. Je ziet wel een klein verschil maar het wit makende effect is slechts van korte duur… Eens je iets eet is het resultaat al niet meer hetzelfde. Ook gebruikt Signal in het serum de Blue Lightning Technology (dit zorgt voor het wit makende effect). Die zorgde, met een bepaalde lichtinval, voor een blauwe schijn op mijn tanden.

Tot slot viel het me op dat mijn tanden anders gingen aanvoelen. Het is een beetje vergelijkbaar met het gevoel dat je hebt wanneer je je tanden een keer vergeet te poetsen en er dus tandplak resten op je tanden achterblijven.

De Signal White Now Pen kost zo’n €14,99 wat ik dan toch wel weer veel vind voor dit product. Mocht het effect wat zichtbaarder zijn en langer blijven zitten dan gaf ik dit er graag aan uit. Hierdoor vind ik het zijn geld niet helemaal waard.

Wil jij hem toch een keer proberen dan kan je hem vinden in alle drogisterijen en op de website van het Kruidvat.

Love,

Laura

No Comments